Skip links

Παρέμβαση Κεγκέρογλου για την καθυστέρηση έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Με ερώτηση του προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας, ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει την μεγάλη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Μεγάλη καθυστέρηση έχει παρατηρηθεί στην διαδικασία της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων για το 3ο κατά σειρά πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα που αφορά 19.101 ωφελούμενους άνεργους συμπολίτες μας.
Ήδη από τις 6 Οκτωβρίου 2015 εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των αποτελεσμάτων του προγράμματος ενώ από τις 7 έως και τις 9 Οκτωβρίου διενεργήθηκε η διαδικασία των ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους.
Από τότε έως και σήμερα έχουν παρέλθει πάνω από 40 ημέρες και ακόμα δεν έχουν εκδοθεί οι τελικοί πίνακες με τους επιτυχόντες του προγράμματος με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες ωφελούμενοι να βρίσκονται σε ομηρία.
Επειδή το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα προσφέρει εργασία, έστω και προσωρινή, σε 19.101 άνεργους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση και
επειδή το πρόγραμμα αφορά θέσεις σε Υπουργεία, Οργανισμούς και Περιφέρειες που αναμένουν να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργίας τους  

Ερωτάστε κ. Υπουργέ

1.    Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων;
2.    Τι προτίθεται να πράξει το Υπουργείο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων;

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα