Skip links

Βασίλης Κεγκέρογλου: Θα τιμήσουμε την ισχυρή εντολή των συνδημοτών μας. Αλλάζουμε – Προχωράμε – Δημιουργούμε! 

Οι δημότες μίλησαν και αποφάσισαν για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας του μέλλοντος και έδωσαν ισχυρή εντολή στη Δύναμη Προόδου και στον Βασίλη Κεγκέρογλου που δήλωσε:

«Η ισχυρή εντολή είναι και μεγάλη ευθύνη, θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών. Αλλάζουμε- Προχωράμε -Δημιουργούμε. Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε δυναμικά, προκειμένου να μπει ο Δήμος σε μια αναπτυξιακή τροχιά, που θα δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα, μέσα από ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης, που θα εξασφαλίσει την διαφάνεια στις διαδικασίες και την αποτελεσματικότητα στις αποφάσεις με τον δημότη στο προσκήνιο, στην πρώτη γραμμή. 

Δώσαμε όλοι μαζί αυτό τον καθαρό και νικηφόρο αγώνα, αναλαμβάνοντας πλέον όλοι μαζί να φέρουμε μια νέα προοπτική στον τόπο. Μα πάνω απ’ όλα να φέρουμε την ελπίδα και όλα όσα αξίζει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας. Ήταν μια νίκη που ήρθε από όλους, για όλους. 

Για αυτό ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου, τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, και τους υποψήφιους Προέδρους Κοινοτήτων, εκλεγέντες και μη, αλλά και τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν τη διακυβέρνηση του Δήμου για τα επόμενα χρόνια. Πάνω απ’ όλους, ευχαριστώ την οικογένεια μου για την αμέριστη συμπαράσταση.

Η επόμενη μέρα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας απαιτεί σύμπραξη δυνάμεων και συνεργασία με την κοινωνία των δημοτών την οποία θα επιδιώξουμε, ώστε να δώσουμε τις μικρές και μεγάλες μάχες, προκειμένου να πετύχουμε την αναγέννηση και την πρόοδο του τόπου. Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε και θα το πράξουμε, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Ευχαριστώ τους 12.804 συνδημότες μας που συμμετείχαν στις εκλογές και όσους ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν για λόγους υγείας. Ευχαριστώ από καρδιάς τον καθένα και την καθεμιά από τους 9.279 που μας ψήφισαν και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ευοδωθούν οι προσδοκίες τους».

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα