Skip links

«Η κυβέρνηση χωρίς σαφές σχέδιο και χωρίς στρατηγική, οδήγησε τη χώρα στο αδιέξοδο»21/7/2015

«Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το τρίτο πρόγραμμα και την εξειδίκευση του. Θεωρώ ότι μια κυβέρνηση που παραπαίει με περίπου 120 Βουλευτές δεν μπορεί να κάνει τη διαπραγμάτευση και πρέπει να προσφύγει, όχι σε εκλογές, αλλά σε Εθνική Συνεννόηση προκειμένου να έχει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με στόχο να πετύχει τα καλύτερα ή να αποφύγει τα χειρότερα» 
Με τα παραπάνω λόγια, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου εξέφρασε την άποψη του- μιλώντας στο ΣΚΑΙ- για το πώς πρέπει να πράξει η κυβέρνηση στο άμεσο μέλλον, προκειμένου η επόμενη μέρα να είναι η καλύτερη δυνατή για τους πολίτες και την κοινωνία.

 
Νωρίτερα ο κ. Κεγκέρογλου επισήμανε πως κανείς δε λέει ότι το τελικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Η κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψη της όσα είχαν πετύχει οι προκάτοχοι της. 
«Το Δεκέμβριο είχαμε κάνει μια διαπραγμάτευση. Έπρεπε η κυβέρνηση να «πατήσει» πάνω σε αυτήν, να βάλει τις δικές της «κόκκινες γραμμές» και να προχωρήσει. Αντί η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τη δουλειά που έγινε, να κλείσει την αξιολόγηση και να προχωρήσει στη συνέχεια με το δικό της όραμα, πήγε και τα ξεκίνησε από την αρχή όλα, χωρίς σαφές σχέδιο και χωρίς στρατηγική, οδηγώντας τη χώρα στο αδιέξοδο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου.
Δείτε την τοποθέτηση του κ. Κεγκέρογλου στο παρακάτω λινκ:
www.youtube.com/watch?v=YsZ3Qhewb30&feature=youtu.be
Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα