Skip links

Τα καρτέλ καυσίμων κερδοσκοπούν σε βάρος των καταναλωτών, αλλά και πρατηριούχων και η κυβέρνηση εξακολουθεί να εθελοτυφλεί

Για τη συνεχιζόμενη κερδοσκοπία στα καύσιμα ο βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το υπουργείο Ανάπτυξης συνεχίζει να εθελοτυφλεί μπροστά στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κρήτη, η οποία είναι έρμαιο του καρτέλ καυσίμων που κερδοσκοπεί σε βάρος των καταναλωτών.
Η τιμή της βενζίνης, παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της Κρήτης και τις αναποτελεσματικές ενέργειες του υπουργείου Ανάπτυξης, εξακολουθεί να καλπάζει προς τα πάνω και να κυμαίνεται σε επίπεδα ρεκόρ, με το νησί να κατέχει τη θλιβερή πρωτιά σε όλη την Ελλάδα. Η μέση τιμή της αμόλυβδης αγγίζει πλέον το 1,12 ευρώ, τιμή η οποία αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ενόψει της τουριστικής περιόδου.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αντί να δώσει άμεση λύση, δηλώνει απρόκλητα, πως ψάχνει να βρει ακόμη την αιτία και ζητά από τους πρατηριούχους και τους πολίτες να κάνουν υπομονή. Φαίνεται πως για την κυβέρνηση, παρά τις καταγγελίες των ίδιων των πρατηριούχων, τα καρτέλ καυσίμων που καταδυναστεύουν επαγγελματίες και καταναλωτές και λυμαίνονται την αγορά, δεν αποτελούν την πηγή του κακού. Και τα χειρότερα έπονται».

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα