Skip links

Ρίχνει αλλού τις ευθύνες ο Υπουργός για την κατασκευή της οδικής παράκαμψης του φράγματος Αποσελέμη

Στη Νομαρχία ρίχνει το «μπαλάκι» των ευθυνών το  ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. για την οδική παράκαμψη του Φράγματος Αποσελέμη.
Μετά την παρέμβαση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος κατέθεσε κοινή ερώτηση με τον Βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη, για την ανάγκη εκπόνησης από την ανάδοχο εταιρεία του έργου Φράγματος Αποσελέμη, μιας μελέτης για τη βελτίωση των γεωμετρικών στοιχείων του τμήματος μήκους 5,5Km της παράκαμψης του φράγματος, ο Υπουργός απάντησε ότι για την υλοποίηση του σχετικού έργου, υπεύθυνες είναι οι τοπικές υπηρεσίες της περιοχής, αγνοώντας ότι το έργο αυτό είναι παράπλευρο του έργου του Φράγματος Αποσελέμη.
Συγκεκριμένα ο Υπουργός αναφέρει ότι:
…η οδός παράκαμψης κατασκευάστηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ, στα πλαίσια του έργου κατασκευής του φράγματος Αποσελέμη. Η οδική παράκαμψη του φράγματος κατασκευάστηκε σύμφωνα με την τεχνική μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του υπόψη έργου και δόθηκε στην κυκλοφορία στις 13 Απριλίου 2009.
Για τη διαπλάτυνση της οδού προς το Οροπέδιο Λασιθίου, αρμόδιες υπηρεσίες για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τη μελέτη που διαθέτει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου, είναι οι τοπικές υπηρεσίες (Νομαρχία Ηρακλείου, Περιφέρεια κτλ)…

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα