Skip links

Διακοπή συμβάσεων Ιατρών με τον ΟΠΑΔ στο Ν.Ηρακλείου

ΠΡΟΣ ΤOΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ κ. Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

Κύριε Υπουργέ,
Στο νομό Ηρακλείου οι Ιατροί ειδικοτήτων Μαιευτικής –Γυναικολογίας, Αλλεργιολογίας, Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, Ρευματολογίας και Ορθοπεδικής έχουν διακόψει τη σύμβαση με την Περιφερειακή Υπηρεσία του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου(ΟΠΑΔ) στο Ηράκλειο.
Στην απάντηση σας σε ανάλογη αναφορά μου, κοινοποιείτε έγγραφο του ΟΠΑΔ όπου αναγνωρίζει το πρόβλημα και με το οποίο προτρέπει τους δημοσίους υπαλλήλους του νομού Ηρακλείου να επισκέπτονται τους γιατρούς, και στη συνέχεια να καταθέτουν στον ΟΠΑΔ Ηρακλείου τις αποδείξεις απ’ όπου θα πληρώνονται με το ισχύον κρατικό τιμολόγιο, το οποίο είναι σαφώς μικρότερο από την αμοιβή των ιατρών.
Όμως από τους δημοσίους υπαλλήλους του νομού Ηρακλείου, όπως και όλους τους εργαζόμενους- ασφαλισμένους, παρακρατείται από το μισθό τους ένα σημαντικό ποσό για την ιατροφαρμακευτική τους κάλυψη και ταυτόχρονα τους ζητείται να συμμετέχουν στις επισκέψεις τους, στους ιατρούς.
Επειδή έχουν ανακύψει προβλήματα στους δημοσίους υπαλλήλους αναφορικά με την ιατρική τους κάλυψη

ΕΡΩΤΑΤΑΙ O ΥΠΟΥΡΓΟΣ

  • Αν προτίθεται με παρέμβαση του να δώσει λύση στο παραπάνω πρόβλημα, που απασχολεί τους δημοσίους υπαλλήλους του νομού Ηρακλείου.
Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα