Skip links

Το μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας για τη νέα σχολική χρονιά

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας και επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Προόδου» Βασίλης Κεγκέρογλου, παρέστη στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Νηπιαγωγείου Αρκαλοχωρίου και στη συνέχεια στον αγιασμό του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καστελλίου καθώς και του Γυμνασίου και Λυκείου Καστελλίου και έκανε την παρακάτω:

«Λένε πως κάθε νέα σχολική χρονιά είναι ένα συναρπαστικό και δημιουργικό ταξίδι. Και αυτή είναι η αλήθεια, γιατί κάθε νέα σχολική περίοδος είναι μια νέα αρχή για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και φυσικά τους γονείς, που αρχίζει με αισιοδοξία, με όνειρα, προσδοκίες και πολλά χαμόγελα.

Ευχή όλων είναι η σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά, κάτι πολύ σημαντικό που γίνεται κατανοητό απόλυτα από την Εκπαιδευτική και Μαθητική Κοινότητα του Δήμου μας, ο οποίος βίωσε και βιώνει ακόμη τις καταστροφικές επιπτώσεις από το σεισμό του Σεπτεμβρίου 2021, προσπαθώντας να επανέλθει σε πλήρη κανονικότητα.

Μια προσπάθεια για την οποία η Δημοτική Αρχή οφείλει να είναι αρωγός, προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία των σχολείων κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και εμείς εφόσον έχουμε την εντολή των πολιτών θα προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος σχολικής στέγης για όλο το Δήμο με προτεραιότητα τα σεισμόπληκτα σχολεία.

Με αυτές τις σκέψεις, ως υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας και επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Προόδου», μαζί με όλα τα μέλη του Συνδυασμού μας, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλή σχολική χρονιά».

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα