Skip links

Στην Κρήτη η Φώφη Γεννηματά την προσεχή Δευτέρα

Επιταχύνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεις πολιτών, τις πρωτοβουλίες συσπείρωσης και διαλόγου ενόψει της συνδιάσκεψης Πολιτικών και Προγραμματικών θέσεων που θα διεξαχθεί προς το τέλος Μαρτίου αλλά και ενδεχόμενων εξελίξεων στο πολιτικό και κυβερνητικό πεδίο.


Οι δημοσκοπήσεις ως προς την πρόθεση ψήφου δείχνουν τη συσπείρωση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ταυτόχρονα, από τις απαντήσεις μεγάλου ποσοστού ερωτώμενων πολιτών προκύπτει το μεγάλο ενδιαφέρον τους για τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς. Αυτό επιβεβαιώνεται και με την μεγάλη συμμετοχή πολιτών στις εκδηλώσεις διαλόγου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε όλη τη χώρα.
Ο Γραμματέας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και συντοπίτης μας Βουλευτής, Βασίλης Κεγκέρογλου, ήταν εισηγητής στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, την ίδια ώρα που πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη συγκέντρωση των στελεχών στην Αττική, όπου μίλησε η κα Γεννηματά. .
Στην Κρήτη  τα τοπικά στελέχη προετοιμάζονται να υποδεχθούν την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κα Φώφη Γεννηματά τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου.
Μαζί της θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ Θ.Θεοχαρόπολος αλλά και εκπρόσωπος των κινήσεων πολιτών.
Σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη η συγκέντρωση θα έχει θεσμική συγκρότηση αλλά θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες, που αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και της κοινωνίας και ιδιαίτερα για τους πολίτες με ή χωρίς ιδιότητα, που θέλουν να συμμετάσχουν στο μεγάλο εγχείρημα για την ανασύσταση της σοσιαλδημοκρατικής Παράταξης.
Μια ισχυρή Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη Εθνικής και Κοινωνικής Συμφωνίας για την  έξοδο της χώρας  από την κρίση με σχέδιο μεταρρυθμίσεων για αποκατάσταση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Αξιοκρατίας, της Διαφάνειας παράλληλα με τις πολιτικές για οικονομική ανάκαμψη, βιώσιμη ανάπτυξη με απασχόληση, εργασία για τους ανέργους και ιδιαίτερα για τους νέους και κοινωνική προστασία για τους αδύναμους.

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα