Skip links

Με αλχημείες και στατιστικά στοιχεία η Κυβέρνηση ανακοίνωσε αύξηση του αγροτικού εισοδήματος

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή την ανακοίνωση στοιχείων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τα οποία δείχνουν βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των αγροτών έκανε την ακόλουθη δήλωση:
   «Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την απαράδεκτη και προκλητική στάση που τηρεί απέναντι στους αγρότες της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα, με αλχημείες και στατιστικά στοιχεία, τους παρουσιάζει να έχουν αυξημένο εισόδημα. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι της χώρας μας αύξησαν το εισόδημά τους κατά 7,7%.
   Την ίδια ώρα που οι ίδιοι βιώνουν δραματικά μείωση του εισοδήματός τους και οι χαμηλές τιμές όπως αυτές του ελαιολάδου αγγίζουν τον εξευτελισμό. Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΣΥΕ) είναι νούμερα πλασματικά και η καθημερινότητα διαψεύδει τη Νέα Δημοκρατία.
   Η αλήθεια είναι ότι ο αγροτικός κόσμος υποφέρει, ζητώντας ουσιαστικές και άμεσες οικονομικές ενισχύσεις, από μια κυβέρνηση, η οποία δεν έχει να επιδείξει κανένα σχέδιο για την ανάπτυξη της υπαίθρου και καμία πολιτική για την προστασία των δικαιωμάτων των αγροτών. Για αυτό οι πολίτες έχουν στρέψει ξανά στο βλέμμα τους στο ΠΑΣΟΚ. Η ελπίδα για την ύπαιθρο είναι ξανά πράσινη».

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα