Skip links

Μετεγκατάσταση του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ηρακλείου

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου έφερε στη Βουλή το θέμα της μετεγκατάστασης του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ηρακλείου με ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και Εσωτερικών. Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ έχει προχωρήσει στην ανέγερση νέου ιδιόκτητου κτιρίου στην περιοχή Εσταυρωμένος Ηρακλείου, όπου θα στεγάσει τις Διοικητικές και Υγειονομικές Υπηρεσίες του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Ηρακλείου.
Από την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου κτιρίου, τόσο το Δ.Σ. των Συλλόγων των εργαζομένων όσο και οι φορείς της πόλης έχουν εκθέσει τα σοβαρά και υπαρκτά προβλήματα της κυκλοφοριακής σύνδεσης και του χώρου στάθμευσης.
Οι εργαζόμενοι στο Περιφερειακό υποκατάστημα (διοικητικό, υγειονομικό και ιατρικό προσωπικό) είναι περίπου εξακόσιοι και οι συναλλασσόμενοι με την υπηρεσία καθημερινά είναι περίπου χίλιοι.
Επειδή οι εργασίες κατασκευής του νέου κτιρίου έχουν ολοκληρωθεί χωρίς κανένα από τα παραπάνω έργα να έχουν εκτελεστεί, με άμεσο κίνδυνο η πρόσβαση στο νέο κτίριο να είναι επικίνδυνη
επειδή είναι εμπαιγμός σε βάρος των εργαζομένων και συνταξιούχων του ΙΚΑ να μην λειτουργεί το νέο κτίριο και
επειδή το ΙΚΑ πληρώνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα σε ενοίκια

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί

Πότε θα ολοκληρωθεί η κυκλοφοριακή σύνδεση για το νέο κτίριο του ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο Ηρακλείου και να παραδοθεί προς χρήση στους ασφαλισμένους και συναλλασσόμενους του ιδρύματος;

Επίσης ο Βουλευτής κατέθεσε σειρά ερωτήσεων προς τους αρμόδιους Υπουργούς που αφορούν:

  1. Την προμήθεια νέου στεφανιογράφου από το ΠαΓΝΗ
  2. Τις απεργιακές κινητοποιήσεις δικαστικών υπαλλήλων
  3. Τις απεργιακές κινητοποιήσεις των υπαλλήλων στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας
  4. Την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών που τα δέντρα τους παρουσιάζουν φέτος ακαρπία.
Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα