Skip links

Λειτουργία νέων τμημάτων –νέων ειδικοτήτων στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

ΠΡΟΣ ΤHΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Μ. Γιαννάκου

Κυρία Υπουργέ,

Για τη σωστή λειτουργία των Δημόσιων Ι.Ε.Κ. έχει συσταθεί από την ίδρυση τους, τριμελής Συμβουλευτική Επιτροπή για κάθε Περιφέρεια. Μέλη της επιτροπής είναι εκπρόσωπος από τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. και εκπρόσωποι των εργαζομένων και των εργοδοτών.
Η επιτροπή, βάση των αναγκών σε εργασία στην κάθε Περιφέρεια, προτείνει στον ΟΕΕΚ την λειτουργία ανάλογων τμημάτων στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. δύο φορές στο διδακτικό έτος, το Σεπτέμβριο και Ιανουάριο.
Κατά το διδακτικό έτος 2004-2005 αυθαίρετα ο ΟΕΕΚ και χωρίς να συνεδριάσει η τριμελής Συμβουλευτική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, αποφάσισε τη λειτουργία ενός τμήματος μόνο στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Μοιρών και όχι στο 1ο και 2ο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου, αγνοώντας τους φορείς του νομού Ηρακλείου.
Επειδή οι ανάγκες για κατάρτιση των νέων σε νέες ειδικότητες στο νομό Ηρακλείου είναι μεγάλες

Ερωτάστε κα Υπουργέ

  • Γιατί δεν συνεδρίασε με εντολή του ΟΕΕΚ η τριμελής Συμβουλευτική Επιτροπή στην Περιφέρεια Κρήτης;
  • Γιατί αυθαίρετα ο ΟΕΕΚ αποφάσισε τη λειτουργία νέου τμήματος τον Ιανουάριο του 2005 μόνο στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Μοιρών και όχι στο 1ο και 2ο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου;
  • Αν προτίθεστε με εντολή σας στον ΟΕΕΚ να συνεδριάσει η τριμελής Συμβουλευτική Επιτροπή στην Περιφέρεια Κρήτης ώστε να καταγραφούν οι ανάγκες για κατάρτιση σε νέες ειδικότητες εργασίας;
Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα