Skip links

Καθυστέρηση πληρωμής των 44 συμβασιούχων εργαζόμενων στο ΠαΓΝΗ και το Βενιζέλειο

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε νέα ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με την καθυστέρηση πληρωμής των 44 συμβασιούχων εργαζόμενων στο ΠαΓΝΗ και το Βενιζέλειο. Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Με ερώτηση μου στις 14/01/2009 σας έθεσα το θέμα των 44 απλήρωτων εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ και το Βενιζέλειο που προσλήφθηκαν με τις 4990/02-05-2007 κα 3179/20-03-2008 αποφάσεις.
Οι εργαζόμενοι αυτοί ενώ εργάστηκαν και εργάζονται κανονικά στα νοσοκομεία δεν έχουν πληρωθεί, με τη δικαιολογία ότι δεν γράφτηκε στην προκήρυξη η φράση “κάλυψη έκτακτων αναγκών”.
Επειδή οι διοικητές των νοσοκομείων “δείχνουν” στους εργαζόμενους το δρόμο των δικαστηρίων και ο Υφυπουργός κ. Παπαγεωργίου με την απάντηση του υποσχέθηκε ότι “… Αυτό θα το τακτοποιήσουμε, διότι δεν φταίει ο εργαζόμενος να πληρώνει την όποια ερμηνεία του όποιου παρέδρου και τα όποια λάθη της διοίκησης…”και
Επειδή σε ανάλογα προβλήματα όπως π.χ. εφημερίες των γιατρών το Υπουργείο παρενέβη στις διοικήσεις προκειμένου να πληρωθούν

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

  • Αν προτίθεται να δώσει κατεύθυνση στις διοικήσεις των δυο νοσοκομείων προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι;
  • Σε περίπτωση που δεν παρέμβει στις διοικήσεις, πως προτίθεται τελικά να λύσει το θέμα;

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα