Skip links

Ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:  Εσωτερικών κ. Π. Παυλόπουλο

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στην περιοχή ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, η οποία οφείλεται στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα και της επιχειρηματικής δράσης.
Ο μόνιμος πληθυσμός της περιοχής υπερβαίνει τις δεκαεπτά χιλιάδες, ενώ τους μήνες της τουριστικής περιόδου ξεπερνά τις εβδομήντα χιλιάδες περίπου.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταπεξέλθουν στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής αλλά όπως καταγγέλλουν οι Δήμαρχοι της περιοχής, οι εικόνες εξαλλοσύνης που καθημερινά παρατηρούνται από τις ομάδες επισκεπτών δυσφημούν την περιοχή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει πληγεί η υπερηφάνεια των κατοίκων που ταπεινώνονται από τις καθημερινές εικόνες ντροπής.   
Οι Δήμαρχοι τονίζουν ότι, ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο, τόσο τα πληθυσμιακά μεγέθη της περιοχής όσο και οι αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου από τα ανεξέλεγκτα φαινόμενα παραβατικότητας, καθιστούν αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.
Επειδή η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου θα ανακουφίσει την τοπική κοινωνία και θα προστατεύσει τις υψηλές επενδύσεις της περιοχής, τους επισκέπτες της αλλά και τους ίδιους τους κατοίκους
  
Ερωτάται ο  κ. Υπουργός

Σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου με το απαραίτητο προσωπικό ώστε να είναι εφικτή η καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής;

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα