Skip links

Άμεση κάλυψη των κενών θέσεων Εκπαιδευτικών στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία του νομού Ηρακλείο

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ε. Στυλιανίδη

Ενώ διανύουμε το τελευταίο μήνα της σχολικής χρονιάς εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά κενά στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου.
Σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών στα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του νομού Ηρακλείου παρά τις προ τριών μηνών προσλήψεις αναπληρωτών, είναι περίπου 260 (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και εκπαιδευτικοί ειδικότητας).
Οι εκπρόσωποι ζητούν να γίνει έγκαιρα ο απαραίτητος προγραμματισμός και να μην επαναληφθεί το περυσινό φαινόμενο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς με πολλά κενά και με άμεσο αποτέλεσμα την απώλεια πολλών διδακτικών ωρών.
Επειδή ο ανωτέρω αριθμός των ήδη κενών θα αυξηθεί εξαιτίας των παραιτήσεων των δασκάλων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που προβλέπεται να είναι σημαντικός λόγω του θορύβου του ασφαλιστικού

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

  • Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί για να γίνει έγκαιρα ο απαραίτητος προγραμματισμός προκειμένου η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς κανένα κενό στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου;
Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα