Skip links

Πότε θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Πεζά-Αρκαλοχώρι;

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: α) ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ. Γ. Σουφλιά, β) ΕΣ.Δ.Δ.Α. κ. Π. Παυλόπουλο

Σημαντικά έργα για την ανάπτυξη του νομού Ηρακλείου, σχεδιάστηκαν, μελετήθηκαν, δημοπρατήθηκαν, άρχισαν να εκτελούνται σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα και τα περισσότερα από τα οποία ολοκληρώθηκαν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή ήταν στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης τους.
Δυόμιση σχεδόν χρόνια η Κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έχει καταφέρει να δρομολογήσει την υλοποίηση νέων έργων, δεν έχει σχεδιάσει και δεν έχει εκπονήσει μελέτες για κανένα νέο έργο, όπως επίσης δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τα έργα που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχε δρομολογήσει και μάλιστα με καλούς ρυθμούς υλοποίησης.
Για τον κάθετο οδικό άξονα Ηράκλειο-Βιάννος οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν εξασφαλίσει 90 εκατ. 200 χιλ. €. Είχαν ουσιαστικά ολοκληρώσει τα τμήματα του και απέμεναν οι μεταξύ τους συνδέσεις.
Επειδή δυόμιση χρόνια τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Πεζά -Αρκαλοχώρι και
επειδή η ολοκλήρωση και παράδοση του στην κυκλοφορία, θα λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής και θα τονώσει την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί
  
1.    Ποιο το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και παράδοσης στην κυκλοφορία του οδικού τμήματος Πεζά-Αρκαλοχώρι του τμήματος Ηράκλειο-Αρκαλοχώρι;
2.    Πότε θα δημοπρατηθούν τα έργα των κόμβων του τμήματος Ηράκλειο-Αρκαλοχώρι;

Ο ερωτών Βουλευτής

Βασίλης Κεγκέρογλου 

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα