Skip links

Προώθηση προγραμμάτων κτηνοτροφίας

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Μπασιάκο

Κύριε Υπουργέ,

Οι προθεσμίες υποβολής προτάσεων στα προγράμματα για τη Βιολογική κτηνοτροφία και την εκτακτικοποίηση της κτηνοτροφίας έληξαν στις 28 Ιουλίου.
Όπως ενημερωθήκαμε από κτηνοτρόφους και μελετητές το Υπουργείο σας, μόλις την ίδια ημέρα (28-7-2006), κατόρθωσε μέσω των υπηρεσιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων να στείλει τα απαραίτητα για την υποβολή προτάσεων στοιχεία των ποσοστών μείωσης του ζωικού πληθυσμού ανά Δημοτικό Διαμέρισμα.
Επίσης οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών δεν μπορούν μέχρι και τον Αύγουστο να δώσουν αντίγραφα του ΟΣΔΕ για τους κτηνοτρόφους.
 
Επειδή  υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από κτηνοτρόφους για συμμετοχή σε αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον προγράμματα που θα συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από την ποσοτική ανάπτυξη της αιγοπροβατοτροφίας στην Κρήτη.

Ερωτάστε  κ. Υπουργέ
1)    Αν προτίθεστε να δώσετε νέα προθεσμία για την υποβολή προτάσεων, τουλάχιστον μέχρι 15 Οκτωβρίου και 
2)    Αν φροντίσετε ώστε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης, όπως προτείνει η Ένωση Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Κρήτης, προκειμένου να προωθηθεί αποτελεσματικά η εφαρμογή των απαραίτητων αυτών προγραμμάτων για την Κρήτη.

Ο ερωτών Βουλευτής

Βασίλης Κεγκέρογλου

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα