Skip links

Οι Συνεχείς Αποτυχίες της Ν.Δ. και η μια Επιτυχία της

Με αφορμή τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα παρακάτω:

Ο τρόπος που αντιμετώπισε η Κυβέρνηση το θέμα της αργίας της Πρωτομαγιάς, πιστοποιεί για άλλη μια φορά την παταγώδη αποτυχία της να διαχειριστεί και τα πιο απλά θέματα και παράλληλα, ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο που η Ν.Δ. εντέχνως είχε δημιουργήσει μέχρι τώρα, για τα συμφέροντα τα οποία εκφράζει.
Οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε, ότι η Κυβέρνηση μέσα στις πολλές και καθημερινές αποτυχίες της, σημείωσε και μια σημαντική επικοινωνιακή επιτυχία: Κατάφερε να μετατρέψει στα μάτια των πολιτών, την πλήρη κυβερνητική ανικανότητα σε κρίση των θεσμών.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά, που προσπαθεί να μεταφέρει τη λαϊκή δυσαρέσκεια για τις κυβερνητικές αποφάσεις, από την Κυβέρνηση και τον κ. Καραμανλή, στο σύνολο του πολιτικού κόσμου και στη Βουλή.
Αυτό όμως που γίνεται για πρώτη φορά και αναδεικνύει σε επιτυχία, τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της Κυβέρνησης, είναι η δημόσια συμπαράταξη στην πολιτική της, ορισμένων κρυφών μέχρι τώρα υποστηρικτών της.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σταθερά ως Κυβέρνηση, φρόντιζε για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς με τον πρέποντα σεβασμό και ως αντιπολίτευση συνεχίζει να έχει την ίδια στάση.

•    Την 1η Μαΐου οι εργαζόμενοι έτσι ή αλλιώς απεργούν.
•    Η Πολιτεία οφείλει, τιμώντας τους αγώνες και τους νεκρούς των εργαζομένων, να προσδιορίζει ως αργία την ημέρα εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Βασίλης Κεγκέρογλου
Αναπληρωτής Γραμματέας
ΚΤΕ ΑνάπτυξηςΒουλευτής Ηρακλείου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα