Skip links

Να αντικατασταθεί επιτέλους ο κλίβανος στο Πα.Γ.Ν.Η.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δ. Αβραμόπουλο

Με σειρά ερωτήσεων μου που έχουν κατατεθεί στη Βουλή, ζητούσα να ενημερωθώ σε ποιες ενέργειες έχει προβεί το Υπουργείο προκειμένου να αντικατασταθεί ο κατεστραμμένος κλίβανος του ΠαΓΝΗ.
Το Υπουργείο με τις απαντήσεις του δε δίνει συγκεκριμένες λύσεις για αυτό το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΠαΓΝΗ και γενικότερα η κοινωνία του Ηρακλείου, εξαιτίας της μόλυνσης του περιβάλλοντος.
Μετά από την ενημέρωση που είχα από το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠαΓΝΗ, ο κλίβανος στο ΠαΓΝΗ χρήζει άμεσης αντικατάστασης με νέο αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.
Το Σωματείο ακόμη προτείνει και τη δημιουργία μόνιμης κεντρικής λύσης εκτός ΠαΓΝΗ για όλα τα νοσοκομειακά απόβλητα από όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης, όπως ισχύει και στην Αττική.
Επειδή η υπάρχουσα κατάσταση, με τη διαχείριση των ιατρικών αποβλήτων δεν μπορεί να συνεχιστεί καθώς εκτός από τον κίνδυνο που διατρέχουν οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς του ΠαΓΝΗ, μολύνεται και το περιβάλλον του Ηρακλείου

Ερωτάται ο  κ. Υπουργός
  
Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί ώστε να δοθεί η πλέον σωστή, αξιόπιστη και με σεβασμό στο περιβάλλον λύση για το μείζον πρόβλημα της διαχείρισης των ιατρικών αποβλήτων στο ΠαΓΝΗ;

Ο ερωτών Βουλευτής
 
Βασίλης Κεγκέρογλου

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα