Skip links

Κομματικοποιεί τη δημόσια διοίκηση η κυβέρνηση (Πατρίς)

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα πριν και μετά τις εκλογές της 7ης Μαρτίου οι πολίτες αυτού του τόπου υπέστησαν  έναν καταιγισμό επικοινωνιακής προπαγάνδας περί νέας διακυβέρνησης, με αξιοκρατία, σεμνότητα και ταπεινότητα.
    Στη διάρκεια της 5μηνης  «νέας διακυβέρνησης» όλοι οι πολίτες και πολλοί από εμάς, ήμασταν σε αναμονή με το ερώτημα ,αν όλα αυτά που υποσχέθηκε  η Ν.Δ. και προσωπικά ο κος Καραμανλής στον Ελληνικό λαό, δια του επισήμου προγράμματος, τα εννοούσε έστω και κατ’ ελάχιστον.
    Δημιουργήθηκε εύλογα η απορία, όταν μάλιστα ακούγαμε τις βαρύγδουπες εκφράσεις, περί διαλόγου, αξιοκρατίας, διαφάνειας και διοίκησης φιλικής στον πολίτη, μήπως και έχουν αλλάξει πια
    Μήπως, παρά το γεγονός ότι είναι οι εκφραστές της Δεξιάς και της συντήρησης, απόκτησαν κάποιες σύγχρονες απόψεις που μπορούν να βοηθήσουν την πρόοδο του τόπου;
    Βοήθησε σ’ αυτό και το ψέξιμο στον κο Πολύδωρα για την γνωστή  τοποθέτηση του.
   Σ’ αυτά τα ερωτήματα των πολιτών και κυρίως αυτών που πίστεψαν τα προεκλογικά λόγια της Ν.Δ .και του Πρωθυπουργού  ήλθε μετά την 5μηνη ακυβερνησία να απαντήσει ο Υπουργός Εσωτερικών.
   Κατ’ αρχήν με το νόμο  μας επαναφέρει στην τάξη για την αμνησία που προσωρινά πάθαμε όλοι μας και για τις ανατρεπτικές σκέψεις που κάναμε.
    Επαναφέρει όμως στην τάξη και την ίδια τη Ν.Δ. που της θυμίζει ότι είναι  η Δεξιά που ο λαός ξέρει  και πως πρέπει να πορευθεί  μέσα από τους γνώριμους δρόμους του παρελθόντος και να προωθήσει την πλήρη κομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης.
    Ακόμη με το νόμο διευκρινίζεται  επιτέλους ότι το ψέξιμο στον κο Πολύδωρα δεν ήταν για τη θέση του, ότι με το καλημέρα της νέας διακυβέρνησης θα φύγουν 10.000, αλλά για το λάθος στον υπολογισμό που έκανε και δεν είπε 30.000.
    Έτσι οι πολίτες και όλοι μας βιώνουμε την εισαγωγή, από τη Ν.Δ., των μεταλλαγμένων στη πολιτική.
    Και όπως πιστοποιήθηκε από τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στην ένδειξη μεταλλαγμένο,  που έφερε με ψιλά γράμματα, το πρόγραμμα της Ν.Δ.
    Έτσι λοιπόν σήμερα το μόνο  ευχάριστο για τους πολίτες είναι ότι  δόθηκε επιτέλους ένας  πλήρης ορισμός στην περίφημη «επανίδρυση του Κράτους».
   
Η Ν.Δ. περνά ευθέως και χωρίς προσχήματα στην  κομματική πιστοποίηση.
    Οι διατάξεις του νόμου είναι γέννημα θρέμμα των γραφείων της ΔΑΚΕ, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της, για να ικανοποιηθούν οι εσωτερικές ανάγκες του κόμματος και τα δικά της συνδικαλιστικά παιδιά και μάλιστα με ειδική φροντίδα για τα κάπως μεγαλύτερα.
    Θεσμοθετείται  πλέον  όχι η  κυβερνητική αλλά η  κομματική Παρέμβαση .

    Στο πρόγραμμα της για την παιδεία, η Ν.Δ. αναφέρεται στη σελ.37, η πρόθεση για καθιέρωση αντικειμενικών, διάφανων και μετρήσιμων κριτηρίων , αποτυπωμένα με συγκεκριμένες αξιολογικές μονάδες.
    Ακριβώς δηλαδή τα αντίθετα απ’ αυτά που εισηγείται σήμερα για ψήφιση η Κυβέρνηση, προς δόξα της πιστής εφαρμογής του προγράμματος της .
    Διαδικασίες αξιολόγησης ενός έτους , αντικαθίστανται με αποφάσεις μιας νύχτας και μάλιστα προειλημμένες όσον αφορά τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν.   
    Ο πολίτης από δω και πέρα για να εξυπηρετηθεί δεν πρέπει να πηγαίνει στο ΚΕΠ αλλά στο ΚΚΕΠ με 2 κάπα Κομματικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών  και έτσι ελπίζει η Κυβέρνηση ότι θα τον κρατήσει όμηρο.
    Ως χώρα κάναμε προσπάθεια να προσεγγίσουμε το μέσο όρο της Ε.Ε.
    Με τις μεθόδους της Κυβέρνησης η Ελλάδα πάει πίσω.
    Το κομματικό κράτος δεν είναι η απάντηση στο σύγχρονο  διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.
    Κάνει η κυβέρνηση εθνικό έγκλημα και στο βωμό των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, υποθηκεύει το μέλλον της χώρας , το μέλλον των παιδιών μας.
    Η ιστορία δεν θα της το συγχωρέσει.
    Και ο Ελληνικός λαός θα την τιμωρήσει γι’ αυτό.

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα