Skip links

Ειδικός σύμβουλος του προέδρου της ΔΕΗ κ. Ι. Παλαιοκρασσά

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

ΘΕΜΑ: «Πρόσληψη υπαλλήλου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ως ειδικού συμβούλου του προέδρου της ΔΕΗ κ. Ι. Παλαιοκρασσά»

Με την υπ. αριθμ. 17516/16.04.2004 απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, χορηγήθηκε στον μόνιμο υπάλληλό του υπουργείου, Γεώργιο Προμπονά, άδεια εργασίας και σε άλλη υπηρεσία για ένα έτος, εκτός του ωραρίου εργασίας του στο Υπουργείο.
Εν συνεχεία, ο υπάλληλος αυτός, προσελήφθη ως ειδικός συνεργάτης του προέδρου της Δ.Ε.Η. κ. Ι. Παλαιοκρασσά, με σύμβαση ορισμένου έργου έναντι αμοιβής 2.500 ευρώ μηνιαίως, ενώ θα λαμβάνει και δώρα Εορτών Πάσχα και Χριστουγέννων καθώς και αποζημίωση για εκτός έδρας εργασία.
Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, ο εν λόγω υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες του από πλευράς διαθέσεως χρόνου, υπό τους περιορισμούς και στο πλαίσιο της άδειας που του χορηγήθηκε με την παραπάνω απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

•    Ποιο είναι το αντικείμενο απασχόλησης του εν λόγω υπαλλήλου στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και ποιες οι ώρες απασχόλησής του σε αυτό;

•    Ποιο είναι το έργο που παρήγαγε για το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών από τον Απρίλιο του 2004 μέχρι σήμερα;

ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα