Skip links

Απλήρωτοι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Πολιτισμού κ. Γ. Βουλγαράκη

ΘΕΜΑ: Απλήρωτοι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής που μετείχαν στα προγράμματα «Άθληση για όλους» που διοργανώνει η Γ. Γραμματεία Αθλητισμού.

Κύριε Υπουργέ,

Η Γ.Γ.Α. συνδιοργανώνει και συγχρηματοδοτεί τα προγράμματα «Άθληση για όλους». Φορείς υλοποίησης των προγραμμάτων είναι οι Ο.Τ.Α. και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού, του τουρισμού και του περιβάλλοντος.
Τα προγράμματα περιλαμβάνουν: άσκηση στην παιδική, προσχολική και εφηβική ηλικία, άσκηση ενηλίκων, γυναίκας και τρίτης ηλικίας, αθλητισμό στρατεύσιμων, εργαζομένων, φοιτητών και ατόμων με ειδικές ανάγκες, άσκηση στα Κέντρα Απεξάρτησης, Ψυχικής Υγείας, φυλακών και άσκηση παλινοστούντων και τσιγγάνων.
Η συνδρομή της Γ.Γ.Α. καταβάλλεται σε τρεις δόσεις, το 20% με την έγκριση, το 40-50% στο μέσο του προγράμματος και το 30% μετά την αίτηση αποπληρωμής.
Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου ως φορέας υλοποίησης των παραπάνω προγραμμάτων από το 2001 έως και το 2004 προχώρησε στην εφαρμογή τους προσλαμβάνοντας περίπου 35 καθηγητές Φυσικής αγωγής. Η Γ.Γ.Α. σήμερα οφείλει στο Δ.Α.Ο.Η. περίπου 80.000€ για προγράμματα  από το 2001 έως το 2004.
Επειδή το αποτέλεσμα της οφειλής αυτής είναι να μένουν απλήρωτοι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής που μετείχαν στα προγράμματα

Ερωτάστε κ. Υπουργέ
  
Πότε θα εξοφλήσει η Γ.Γ.Α. την οφειλή της στον Δ.Α.Ο.Ηρακλείου για τα προγράμματα «Άθληση για όλους» και να πληρωθούν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής που μετείχαν σ’ αυτά;

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα