Skip links

Αναξιοκρατία στις κρίσεις και τοποθετήσεις Προϊσταμένων στο ΙΚΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Απασχόλησης  Κοινωνικής Προστασίας κ. Π. Παναγιωτόπουλο

Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της 4254/07-11-2005 ερώτησης μου στη Βουλή, σας γνωρίζω ότι έξι (6) άτομα καταξιωμένοι και άριστα υπηρεσιακά καταρτισμένοι υπάλληλοι, δεν επανακρίθηκαν προϊστάμενοι τμήματος.
•    Η υπάλληλος Στριμπάκου Νίκη, ΠΕ κατηγορίας, προϊσταμένη στο ΙΚΑ Καμινίων τα τελευταία 8 χρόνια, δεν κρίθηκε ικανή για προϊσταμένη τμήματος.
•    Ο υπάλληλος Παπαδοβασιλάκης Γεώργιος, ΠΕ κατηγορίας, προϊστάμενος στο ΙΚΑ Ηρακλείου τα τελευταία 5 χρόνια, δεν κρίθηκε ικανός για προϊστάμενος.
•    Η υπάλληλος Κανακουσάκη Ειρήνη, ΠΕ κατηγορίας, προϊσταμένη στο ΙΚΑ Χερσονήσου τα τελευταία 5 χρόνια, δεν κρίθηκε ικανή για προϊσταμένη.
•    Η υπάλληλος Τζαγκαράκη Ευανθία, ΠΕ κατηγορίας, προϊσταμένη στο ΙΚΑ Αρκαλοχωρίου τα τελευταία 15 χρόνια, δεν κρίθηκε ικανή για προϊσταμένη.
•    Ο υπάλληλος Σουλτάτος Στυλιανός, ΠΕ κατηγορίας, προϊστάμενος στο ΙΚΑ Τυμπακίου τα τελευταία 5 χρόνια, δεν κρίθηκε ικανός για προϊστάμενος.
•    Ο υπάλληλος Μαματζάκης Ευάγγελος, ΔΕ κατηγορίας, προϊστάμενος στο ΙΚΑ Βιάννου τα τελευταία 5 χρόνια, δεν κρίθηκε ικανός για προϊστάμενος.
Επειδή οι παραπάνω περιπτώσεις δείχνουν ότι οι αποφάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΙΚΑ είναι αναξιόπιστες

Ερωτάστε κ. Υπουργέ

Με ποια κριτήρια αποφάσισε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΙΚΑ να μην επανακριθούν οι παραπάνω καταξιωμένοι υπάλληλοι του ΙΚΑ;

Μοιραστείτε:
Σχετικά νέα
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.
Explore
τράβα